Te-ar putea interesa

Garderoba Capsulă - metoda PIECHART
Descoperă cea mai simplă metodă de a-ţi organiza piesele vestimentare, astfel încât să reinventezi fiecare obiect din garderobă în cel puţin patru moduri!

CITESTE
Search:
Consultanta de imagine | STIL VESTIMENTAR
19430
page-template-default,page,page-id-19430,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,has_general_padding,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,side_menu_slide_from_right,grid_1000,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

STIL VESTIMENTAR

“Stilul vestimentar reprezinta felul nostru de a spune cine suntem fara sa fie nevoie sa vorbim” – Rachel Zoe

Este modul nostru specific prin care ne exprimam personalitate cu ajutorul vestimentatiei. Are un scop specific in comunicare, tocmai de aceea este important ca mesajul pe care il transmitem astfel sa ne reprezinte. Pentru ca acest mesaj sa fie relevant, este nevoie de o intelegere personala profunda, care sa releve detaliile ce vor fi transpuse prin accesorii si haine, care sa vorbeasca pentru noi.

Stilul vestimentar defineste mai mult decat personalitatea unei persoane. El vorbeste despre noi, dar depaseste limitele a acelui simplu “cine suntem”. Stilul nostru exprima cum suntem, ce ne place, exprima intentiile noastre, temerile noastre, chiar nivelul de succes si cel al educatiei.

Stilul vestimentar are propria lui “voce” si inseamna mai mult decat simpla alegere a unor haine si accesorii. De cele mai multe ori, fie castigam teren cu ajutorul lui, fie pierdem.

Gasirea sau definirea propriului stil vestimentar este o provocare pentru majoritatea oamenilor. Nu este nici o surpriza, dat fiind cantitatea masiva de informatie haotica pe care fiecare o primeste inca din copilarie despre “cum trebuie” sa se imbrace. Tocmai de accea este indicat sa apelati la un profesionist. El va sti exact cum sa selecteze acea informatie care va ajuta in a avea un stil vestimentar corespunzator si acea informatie care va influenteaza stilul pentru ca s-a implementat in subconstient, insa nu va reprezinta.

Pentru ca este ceva atat de personal, are o influenta majora asupra stimei de sine si o putere extraordinara asupra psihicului nostru. Influenta unui stil vestimentar autentic devine notabila abia atunci cand trecem peste perioada de cautare si descoperim cu adevarat ce ne reprezinta cel mai bine – atunci observam si beneficiile, avantajele pe care le aduce – dar si schimbarile pozitive la nivelul propriei persoane.

Sesiunea de stil vestimentar are ca scop definirea, sau desavarsirea stilului dumneavoastra vestimentar. Acest demers include o analiza amanuntita, ocazie cu care vom discuta numeroase aspecte ale personalitatii, vietii si dorintelor dumneavoastra.

ETAPELE SESIUNII DE STIL VESTIMENTAR
 • Analiza stilului vestimentar actual

 • Analiza personala aprofundata si completarea portofoliului personal

 • Determinarea stilului vestimentar potrivit

 • Exemplificari

 • Inmanarea Portofoliului stilistic

DURATA

2 ore

COST

149 euro

Citeste conditiile de plata aici.

PROGRAMARE

Programarea se confirma in baza achitarii contravalorii sesiunii


COMANDĂ ACUM


Extra style – disponibil exclusiv la cerere, independent de sesiunile stilistice

Daca doresti, la final iti poti comanda si un portofoliu vestimentar personalizat ce contine:

 • Informatiile din ADN-ul stilistic (Analiza Cromatica + Studiul Formei)
 • Descrierea stilului vestimentar potrivit
 • Tipul de haine si accesorii care vi se potrivesc (culori+croiala+stil)
 • Model de haine si accesorii adaptate stilului dumneavoastra (culori+croiala+stil)
 • Model de tinute potrivite (culori+croiala+stil)
 • Sugestii utile si trucuri de vestimentatiePentru ca acest portofoliu este conceput special pentru dumneavoastra, il veti primi in decurs de 15 zile lucratoare din momentul comenzii.
  El are costul de 350 euro
SOLICITĂ INFORMAŢII SUPLIMENTARE

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

[mathcaptcha mathcaptcha-491]

SERVICII CONEXE
Studiul formei
Studiul formei
Afla cum te poti imbraca in functie de forma corpului tau.
Analiza cromatica
Analiza cromatica
Vei primi o paleta de peste 40 de culori alese special pentru tine.
Analiza garderobei
Analiza garderobei
Garderoba ta va deveni cu 80% mai utila!