Te-ar putea interesa

Garderoba Capsulă - metoda PIECHART
Descoperă cea mai simplă metodă de a-ţi organiza piesele vestimentare, astfel încât să reinventezi fiecare obiect din garderobă în cel puţin patru moduri!

CITESTE
Search:
Consultanta de imagine | DESPRE MINE
19302
page-template-default,page,page-id-19302,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,has_general_padding,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,side_menu_slide_from_right,grid_1000,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

DESPRE MINE

Bună şi bine ai venit pe site-ul meu!
Eu sunt Mariana, Consultant de Imagine şi Stil Personal. Iubesc ceea ce fac ~ mi-am descoperit vocaţia în 2011, iar de atunci practic această meserie în fiecare zi.

Am un suflet de artist: îmi plac florile, muzica, pictura şi dansul. Pe cele trei din urmă mi le-am însuşit ca hobby, alături de pasiunea pentru studiu. Ştiinţa din spatele meseriei mele am deprins-o la UpToDate Fashion Academy din Milano. De atunci, mă specializez continuu şi folosesc întregul know-how pe care îl deţin pentru a aduce un plus de valoare oamenilor din jurul meu. Am un băieţel de 6 ani şi o fetiţă de 2 ani jumătate, nu ştiu să înot, dar îmi place să merg pe bicicleta. Mă împlineşte să pot contribui la fericirea celor din jurul meu, îmi place să-i văd pe oameni radiând de bucurie ~ mai ales dacă am un aport direct, prin munca mea.

Sunt sinceră şi directă, obiectivă şi creativă, îmi place să glumesc şi să leg prietenii. Cred că o schimbare de stil şi căutările în ceea ce priveşte imaginea personală fac parte din dezvoltarea şi evoluţia fiecărui individ, aşa că încurajez această cunoaşterea de sine prin consultanţă de imagine, într-o perspectivă cu totul deosebită.

În peste 8 ani de activitate am dezvoltat o metodă eficientă de lucru, bazătă pe fundamente psihologice şi sociale, asociate celor estetice. Am propriul Studio de Stil ~ un univers transformaţional integrat, căruia te invit cu drag să îi treci pragul!

EXPERIENTA

SPECIALIZARE IMAGE CONSULTING

Fashion UpToDate Academy Milano – specializare in Global Image & Life Coaching: Image Consulting, Personal Shopper, Business Image & Etiquette

SPECIALIZARE FASHION STYLING

DallesGo – modul stilism avansati cu Ovidiu Buta

SPECIALIZARE PERSONAL BRANDING

Dalles Go – modul personal branding cu Dana Maria Andrei

SPECIALIZARE MAKE-UP & ESTETICA

– 2012, Scoala de Make-up Anca Radulescu – acreditare machiaj
– 2013, Apropo Make-up, perfectionare tehnica acuarelei
– 2013, Apropo Make-up, perfectionare tehnica creionului
– 2015, iBrows, perfectionare pensat profesional
– 2016, Academia de Hairstyling – acreditare hairstyling
– 2020, Perfect Lashes By Raluca Popescu – acreditare laminare sprâncene

FORMATOR AUTORIZAT

Younique Advisors – specializare Formator, Ianuarie 2013

CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA AUTORIZAT

Ram Info Training – specializare Consilier pentru dezvoltare personala, Februarie 2014,

PUBLISHER ACREDTITAT BUCHAREST FASHION WEEK

Incepand cu martie 2015, marianaromanica.ro, prin Mariana Romanică, ofera retrospectiva saptamanii modei la Bucuresti, in calitate de specialist

LECTOR AL INSTITUTULUI DE MODA SALOMEIA TRUTA

Cursul “Creare a propriei imagini – Stilist” detalii aici.

COLABORATOR A LIST MAGAZINE BY ANDREA ESCA

FASHION STYLIST @ BIANCANUTU.COM

“Ochiul critic din spatele fiecarei sedinte foto de pe biancanutu.com” asa cum zice chiar Bianca Nutu

CASTIGATOARE MAKE-UP @ SBB BY L’OREAL PARIS 2015

Alexandru Abagiu, make-up artist oficial L’Oreal Paris, a spus despre tutorialul de machiaj pe care l-am realizat: “Chiar si eu, dupa 18 ani de cariera, am avut ceva de invatat din acest clip!”
Il poti urmari aici.

CONSULTANT PLUS SIZE FASHION

Fac parte, ca specialist pe partea de Stil Vestimentar, din proiectul My Body Journey by Ioana Dumitrache, articole aici.

PORTOFOLIU
TESTIMONIALE
APARITII MEDIA

Vezi toate apariţiile media aici.