Te-ar putea interesa

Garderoba Capsulă - metoda PIECHART
Descoperă cea mai simplă metodă de a-ţi organiza piesele vestimentare, astfel încât să reinventezi fiecare obiect din garderobă în cel puţin patru moduri!

CITESTE
Search:
Consultanta de imagine | ANALIZA GARDEROBEI
19436
page-template-default,page,page-id-19436,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,has_general_padding,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,side_menu_slide_from_right,grid_1000,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

ANALIZA GARDEROBEI

Stiati ca in general o femeie foloseste doar 20% din intreaga sa garderoba? Fiecare avem 3-4 piese preferate pe care parca le-am purta tot timpul! Cand incercam sa diversificam, gasim in dulap haine noi pe care nu le-am purtat niciodata, haine pe care nu stim sau nu avem cu ce sa le asortam si cateodata descoperim piese de vestimentatie de care pur si simplu uitasem!

Cu ajutorul acestui serviciu, garderoba dumneavoastra va deveni cu 80% mai utila! Hainele vor fi usor de gasit, veti sti exact unde, cum si cu ce sa purtati fiecare piesa, veti putea crea tinute originale pentru diferite ocazii si cel mai important, veti economisi timp pretios de fiecare data cand, vreti nu vreti, trebuie sa va imbracati cu ceva!

Analiza garderobei este pasul patru al unei consultante de imagine completa.  Ea consta in examinarea tuturor hainelor si acccesoriilor din dulapul  dumneavoastra pentru sezonul in curs (primavara/vara sau toamna/iarna). Dupa analiza cromatica,studiul formei si definirea stilului stim exact ce fel de imbracaminte vi se potriveste, astfel ca vom sorta toate piesele de vestimentatie pe care le aveti deja, in functie de noii parametri.

Acest serviciu are loc acasa la dumneavoastra si vom avea nevoie de destul spatiu pentru a scoate hainele din dulap, pentru a le sorta, pentru a le proba, depozita si rearanja. Vom avea nevoie de umerase, de o oglinda mare si de cateva contenitoare pentru eventualitatea in care unele haine au nevoie de modificari sau nu sunt potrivite. Trebuie sa purtati o tinuta destul de lejera.

Va trebui sa pregatiti trei tinute complete (haine + accesorii) pe care le purtati  cu placere si in care va simtiti cel mai bine: pentru job, pentru timpul liber si pentru o ocazie speciala

Putem sa mergem la o sesiune de personal shopping, pentru a achizitiona impreuna piesele potrivite care va lipsesc din garderoba!

ETAPELE SESIUNII DE ANALIZA GARDEROBEI
  • Intalnire la ora stabilita la domiciliul clientului

  • Scurta trecere in revista a detaliilor consultantei de imagine

  • Analiza celor 3 tinute

  • Examinarea garderobei (analiza vizuala, selectare, proba - daca este necesar )

  • Exemplificari

  • Rearanjarea dulapului

  • Conceperea garderobei SMART

  • Stabilirea pieselor de vestimentatie care lipsesc

DURATA

3-8 ore, conform dimensiunii garderobei, 3 ore incluse

COST

160 euro + 55 euro/ora începând cu a 4-a oră

Citeste conditiile de plata aici.

Durata analizei garderobei este direct proportionala cu dimensiunea garderobei dumneavoastra, incepand de la o durata minima de 3 ore.

DORESC ACEST SERVICIU

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

[mathcaptcha mathcaptcha-491]

SERVICII CONEXE
Studiul formei
Studiul formei
Afla cum te poti imbraca in functie de forma corpului tau.
Stil vestimentar
Stil vestimentar
Vom defini impreuna noul tau stil vestimentar.
Analiza cromatica
Analiza cromatica
Vei primi o paleta de peste 40 de culori alese special pentru tine.